Semua penulis akan mati, hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti
-Sayyidina Ali bin Abi Talib-

25 November 2011

Cara buat bunga tisu

Salam

Sebenarnya idea utk menggunakan bunga tisu datang dari tahun lepas. masa tu kami suami isteri sedang jalan2 di Wangsa Walk & ternampak ada 1 booth kecil ajar buat bunga tisu secara percuma. apa lagi, cepat2 pergi menempekkan diri & belajar. best sbb dia ajar kita seorang demi seorang & PERCUMA!=)

Jadi sekarang, saya ada perancangan utk mengaplikasikan ilmu yg saya dapat secara percuma ini. nanti bila plan ini berjaya direalisasikan, InsyaAllah tahun depan, saya akan kongsikan bersama hasil akhirnya.


Shomel tak?=P
gambar ehsan Mr. Google

tu sajalah perkongsian utk kali ini. jangan lupa pergi search kat YouTube, berlambak video ajar buat bunga ni. baru perasan. Ingatkan nak buatkan tutorial.. xyahlah ye..hehehe=)

6 comments:

  1. nie gambar2 dr blog seni qanasuri kan?

    ReplyDelete
  2. xpasti pulak..

    sebab saya ambil gambar ni dari google image & dah bagi photo credit pada google..

    ReplyDelete
  3. hehehe...betul la tu gambar dr blog saya :)

    ReplyDelete
  4. kreatifnye.. idea yg mnarik, cntk lak tu..tp syg, xleh view youtube skrg coz kt opis.. thanx 4 da in4 yer..

    anyway, salam kenal.. =)
    im b2b

    ReplyDelete
  5. CANTIKNYA KREATIF AWK.... SYA SBNARNYE TRINGIN JGA NK BLAJA BUAT BUNGA TISU NIE TPI X PANDAI LAAAA...NAK BUAT UNTUK HNTRAN KAHWIN :)
    PA PE PN KREATIF

    ReplyDelete
  6. CANTIKNYA KREATIF AWK.... SYA SBNARNYE TRINGIN JGA NK BLAJA BUAT BUNGA TISU NIE TPI X PANDAI LAAAA...NAK BUAT UNTUK HNTRAN KAHWIN :)
    PA PE PN KREATIF

    ReplyDelete