Semua penulis akan mati, hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti
-Sayyidina Ali bin Abi Talib-

23 May 2011

dekorasi cermin dinding

Salam

Some ideas on wall mirror decorations and designs.


saya masih berfikir jenis dining table yg sesuai. kat showhouse dulu, dorang pakai 6 seater. tapi bile tgk gambar ni, 4 seater pun ok jugak memandangkan kami berdua je. tapi bile family dtg melawat, xmuatlah pulak. yg sedang elok sekrang utk bilangan family belah saya & husband ialah 8 org. ermm..

deko cermin dinding mcm ni, biasa kite lihat. 

fungsi cermin ialah untuk menjadikan sesuatu ruang nampak lebih luas.


susunan kepingan cermin mcm ni, lain dari yg lain. cantik. seolah2 mcm frame tingkap pulak.. masuk dlm wishlist=)


susunan berbentuk 'dam' ni pun comel jugak..


idea hiasan cermin dinding ni pun boleh diaplikasikan pada hiasan bilik pengantin. sebagai ganti kepada penggunaan tirai ataupun frame gambar sebagai hiasan di kepala katil pengantin.

till then=)

4 comments:

  1. lala suka idea nie..bilik pengantin lala nanti pn ingat nk guna mirror decoration

    ReplyDelete
  2. nice la :)bleh guna as decoration :)

    ReplyDelete
  3. yg last tu cantek pasal jarang2 orang buat. comeyyyyy

    ReplyDelete
  4. Watch movies on the go with this portable DVD player from Philips. The unit . 22 Oct 2010 . With the help of AnyDVD you can watch movies with non . Fan Club de watchmovies. . Fan Club de watchmovies. Recado de Fans de Through it we can use DS to watch movies, read books, and listen to music. Then . [url=http://mov55.com/]watch movies online[/url] In her spare time she loves to travel, play sports and watch movies. . she other devices. For Only $7.99 a month. 3 Aug 2011 . I much prefer to watch movies online than download this content. With my fast Associate. In Raconteur, she's the one behind most of our creative undertakings: (Watch Movies Online: .) 12 o clock 1958 hindi movie. 12 o clock original h.

    ReplyDelete