17 May 2010

wedding list

Salam..

ada yang email saya mintak emailkan wedding list.. secara jujur, saya takde proper wedding list.. semua pun adik saya a.k.a event manager yang buatkan. sebab saya busy DIY brg2 kawin=)

dan lepas kahwin, terus lupa pasal wedding2 list ni.. bila tulis blog, baru teringat manelah wedding list saya.. dalam gambar, ada. hardcopy pun ada..softcopy, takde. pasal adik buat dan save dlm laptop dia.. jadi sekarang beliau dah delete (-_-") jadi saya share gambar je lah ye..

 tulisan ala doktor tu bukan tulisan saya..


walaupun dah buat cantik2, tapi harus dapat approval jugak.. dan bila bakal 'ratu sehari' tak setuju, maka haruslahh buat correction jugak=)

dan meeting juga taknak kat rumah.. mau meeting sambil makan sedap2.. jadi harus diturutkan..takut nanti beliau merajuk, sapa mau handle majlis i?

 
Akhir sekali, beberapa hari sebelum majlis, bila semua dah finalized dgn ahli keluarga, barulah explained kat bakal 'raja sehari' pulak supaya beliau boleh explained pada rombongan beliau.. tentang pukul berapa dtg, senarai merenjis/merestu, kedudukan rumah ERT..macam2lah..

begitulah halnya berkenaan wedding list saya yg dah takde softcopy nya lagi..

2 comments:

  1. ryna pun buat list..sng..siap ada fail..huhu..

    ReplyDelete
  2. bagus! simpan sebagai kenangan terindah...=)

    ReplyDelete